Directe Susana Rodríguez Pereiro

Us seguim acompanyant online

Aquest estiu hem traslladat algunes de les nostres activitats al format online per seguir-vos acompanyant també des de casa: l’Espai Mima’t amb la Susana Rodríguez Pereiro i l’Espai de respiració i relaxació amb la Maite Cayuela Torrella. Aquestes són eines d’autocura i benestar que ens ajudaran a afrontar moments d’angoixa o estrès.

Si et vas perdre les sessions que es van emetre en directe via Zoom i Facebook Live i les vols tornar a veure, pots fer-ho a través d’aquests lligams:

A més, durant el confinament, la Neus Pociello Cayuela va oferir un total de 4 formacions online per via Instagram Live sobre temes com cerca de partners i consells per fer lobbying per projectes d’impuls de la igualtat de gènere i impacte europeu i propostes de xarxes, projectes fons i programes europeus.

Pots veure les 4 formacions en aquesta llista de YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0YHXmWnRFRUz23YzanY8C1Fl3PdVsKwR

Sense comentaris

Envieu un comentari

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies