Què fem
Transformació individual i col·lectiva

La tasca de la Fundació Aroa s’ha anat construint a través de nombrosos projectes. Tots tenen com a denominador comú l’objectiu de donar compliment a la missió de l’entitat, és a dir, fer efectiu el dret humà a la salut, facilitar la transformació individual i col·lectiva, i promoure el dret de cada persona a viure una vida lliure i plena.

El Pla d’Acció de la Fundació Aroa estableix quatre línies de treball prioritàries, que s’estructuren al voltant de la comunitat, la infància i l’adolescència, les dones i les persones grans. S’impulsen iniciatives de prevenció i promoció de la salut, d’atenció directa a les persones que passen per situacions de vulnerabilitat, de recerca i formació, i d’incidència política, des del nivell local i fins a l’internacional.

Transformació individual i col·lectiva
SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·laborem?

Si penses que la tasca de la Fundació Aroa pot contribuir a la missió de la teva organització o institució, posa’t en contacte amb nosaltres!

En el marc nostra feina de transformació, des d’Aroa oferim diversos serveis que poden ser d’utilitat per a administracions públiques, centres educatius, serveis d’atenció a les persones, empreses, entitats, etc. Dinamitzem tallers i impartim xerrades especialitzades sobre qüestions com la salut emocional, el creixement personal, l’autocura, l’educació emocional, la promoció de la igualtat o la prevenció de les violències masclistes, entre altres.

Vols saber qui ha confiat ja en nosaltres?

També impartim formació en cicles de formació professional i graus universitaris, ja que entenem la formació i capacitació professional com a elements clau per a la salut col·lectiva. En aquest sentit, confiem que la incorporació d’una mirada holística i feminista, centrada en la persona i el cicle vital, tindrà un fort impacte en els sistemes i models d’atenció i prevenció.

Vols fer una mirada general als productes i serveis que oferim? Consulta els nostres catàlegs!

Per últim, acollim estudiants en pràctiques, tant a nivell d’atenció directa com de gestió de projectes d’acció social, segons les seves necessitats específiques de pràcticum. Dissenyem, en cada cas, un projecte formatiu individualitzat.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies