Col·labora
Suma’t a la transformació

A Fundació Aroa promovem una transformació individual i col·lectiva que té com a objectiu avançar cap a una societat més lliure, justa i respectuosa. La nostra tasca se suma a la de moltes altres persones i organitzacions, amb qui compartim reptes i horitzons. I per dur-la a terme, és imprescindible el suport que ens brinda la nostra comunitat.

La Comunitat Aroa està formada per totes les persones, institucions i entitats que, d’una manera o una altra, fan possible el dia a dia de la nostra organització. Parlem dels nostres equips de treball, les persones usuàries dels nostres serveis i les que col·laboren amb nosaltres a través del voluntariat, les pràctiques professionals o els programes d’aprenentatge i servei; de les amigues i amics d’Aroa, que ens fan arribar donacions puntuals o periòdiques; de les empreses col·laboradores, que impulsen programes de voluntariat corporatiu o ens cedeixen part dels seus recursos; i de les administracions públiques, que confien en la nostra tasca i hi donen suport.

Suma’t a la transformació
Vols formar part de la Comunitat Aroa?

Pots sumar els teus esforços a través de diverses vies, en funció dels teus interessos i del grau de participació que desitgis.

Comptem amb tu per fer-ho possible!

“Mai dubtis que un petit grup de persones compromeses poden canviar el món.”
Margaret Mead, antropòloga i poetessa

Gràcies a la implicació de persones com tu, des de la Fundació Aroa portem gairebé dues dècades acompanyant en els moments d’adversitat i incidint per transformar els sistemes que generen desigualtats i vulneració de drets a la nostra societat.