Herències
Un llegat de futur

Si vols deixar una empremta transformadora amb el teu llegat, i donar un cop de mà a persones que es troben en situació de vulnerabilitat, pots incloure la Fundació Aroa en el teu testament i ajudar a ampliar els projectes de l’entitat. Així, estaràs contribuint a la promoció d’una vida lliure i plena per a les persones que acompanyem.

Tota ajuda és important. Per això totes les aportacions, petites o grans, formen part de la construcció d’un futur individual i col·lectiu digne i just per totes les persones.

Aroa pot ser l’hereva, cohereva o llegatària del teu patrimoni, ja siguin diners en efectiu, béns mobles i immobles o valors financers, segons la teva situació personal i desig.

Cal que t’assessori una notaria a l’hora de fer aquest document de voluntat escrita, de manera que els teus desitjos quedin recollits clarament. Si decideixes destinar una part de la teva herència a la Fundació Aroa, necessitaràs incloure les nostres dades socials.

Si vols saber-ne més, o tens qualsevol dubte sobre com fer aquest procés i on destinarem la teva herència, posa’t en contacte amb nosaltres.

Un llegat de futur
Herencies

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies