Qui som
Com treballem?

Tot el nostre treball es construeix des d’un enfocament feminista i basat en els drets humans. A través de la nostra acció, volem impulsar un canvi de paradigma en l’àmbit de la salut.

Partim del principi que cada persona ha de ser protagonista del seu procés de millora i recuperació, i que el rol d’Aroa ha de ser l’acompanyament, facilitant eines d’autocura i l’empoderament de les persones en relació amb la seva salut.

Sabem que en la salut de les persones hi influeixen múltiples factors, i per això adoptem una perspectiva holística. En l’atenció directa, apliquem tècniques que ens permet integrar les aportacions de la medicina, la psicologia, l’educació social i la pedagogia, amb especialitats com la reflexoteràpia, l’artteràpia, la teràpia floral del Dr.Bach, la programació neurolingüística (PNL), el coaching, el counseling o el mindfulness, entre altres. De fet, la perspectiva integradora és fonamental en tota la nostra tasca, també pel que fa a la prevenció, la incidència i la recerca.

Com treballem?