Gràcies per sumar-vos a Roses Que Tornen Somriures!

En el marc de la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina 2021, 23 abril, des de la Fundació Aroa vam promoure la campanya Roses Que Tornen Somriures.

L’objectiu de la campanya va ser sumar fons per poder ampliar el servei d’atenció del projecte Damara, el nostre servei d’atenció a nens, nenes i adolescents d’entre 3 a 17 anys que es troben en situacions de violència, trastorns conductuals derivats de situacions traumatiques i/o de vulnerabilitat socioeconòmica al seu entorn d’afecte i cura.

L’acte principal de la campanya va ser un concert solidari en línia el 23 d’abril al vespre, on vam poder gaudir de la música i el talent de la Lourdes Bartrolí, The Little Street Band, Halldor Mar i Sabor de Gràcia.

En total, vam aconseguir sumar 1.130 euros per seguir ampliant el nostre servei a nenes i nens en risc psicosocial. Però encara necessitem 8.400 addicionals per arribar a l’objectiu de 12.500€ per poder 1) ampliar l’equip amb professionals especialitzats (psicòlegs/gues, psicopedagog/a i educador/a social), i 2) tenir un local amb més capacitat i equipar-lo amb els materials necessaris perquè cap nena, nen o adolescent es quedi sense accés al recolzament i tractament que necessiten. Voleu donar-nos un cop de mà per arribar al nostre objectiu? Troba aquí les diferents maneres de sumar-te! https://fundacioaroa.org/somriures/

Gràcies a tots i totes els i les artistes i grups per regalar-nos un meravellós concert ple d’amor, a l’Asha Miró per haver estat l’ànima, la llum i el motor durant aquestes setmanes de preparació i a la Sara Molina per enregistrar i editar els vídeos del concert.

Gràcies al Restaurant Diagonal de Pineda de Mar per buscar la manera d’incentivar la compra solidària d’entrades, a Flores Navarro per la col·laboració i a Taranna Viatges amb Sentit per facilitar la difusió.

Gràcies a la Laia Marín Vilarasau pel seu suport per millorar la visibilitat i la recollida de fons de la campanya, a Eli Elis Dibuixets per crear la preciosa imatge del projecte i a tot l’equip de la Fundació Aroa pel vostre excel·lent treball, Neus, Núria, Susana, Adriana, Paloma.

Moltes gràcies a totes i tots per sumar-vos a #RosesQueTornenSomriures per voler ser part activa del projecte Damara i així seguir avançant, amb l’ajuda de totes i tots, cap a una societat més justa, equitativa i lliure per la infància i l’adolescència i per totes les persones.

Sense comentaris

Envieu un comentari