Ja tenim logotip per la Xarxa Aloga!

Ja tenim logotip per la Xarxa Aloga, un projecte per enfortir capacitats des de la cura i la sororitat que estem desenvolupant des de fa més d’un any i que s’adreça a dones que estiguin passant per situacions de dificultat diverses, especialment arrel del context actual de crisi generat per la pandèmia de la COVID-19.

Amb la Xarxa Aloga volem donar suport a les dones perquè millorin la seva situació i per aconseguir-ho realitzem diverses activitats on facilitem eines d’empoderament, de millora del seu benestar emocional, resiliència i recursos d’afrontament, incloent la millora de la seva inserció laboral i la seva promoció personal i social.

Algunes de les activitat incloses al projecte, són:

  • Espai d’Autocura amb perspectiva de gènere: en aquest espai desenvolupem un Taller de relaxació i respiració amb enfocament de salut i gènere, oferint a les dones eines i recursos pràctic d’autocura per a la recuperació i preservació del benestar.
  • Atenció terapèutica individual especialitzada per a dones: és un recurs de suport psicològic i teràpies holístiques amb perspectiva de gènere, adaptat a cada dona participant i amb itineraris individualitzats i seguiment professional de llarga durada.
  • Grup d’empoderament i sororitat “Xarxa de Dones Aloga”: és un espai de creixement personal amb suport psicoterapèutic on poden les dones poden compartir experiències, inquietuds, enfortir els seus recursos d’afrontament i assolir-ne de nous.
  • Taller d’impuls de l’ocupabilitat adreçat a dones: es treballa amb les participants la identificació dels seus punts forts i els que hauria de millorar per tal d’afavorir la seva inserció, i s’ofereixen recursos orientats a la recerca de feina i l’entrevista laboral, el CV i la carta de presentació, etc.

També es realitzen sessions informatives sobre sectors laborals concrets i s’ofereix un assessorament continuat durant el desenvolupament dels tallers i posteriorment de manera personalitzada amb cada dona.

Aquestes i altres activitats estan disponibles per a totes aquelles dones en situació de dificultat que vulguin iniciar un procés d’enfortiment personal i millorar la seva ocupabilitat.

Aquest projecte compta amb el suport de la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Si necessites el recolzament o els serveis de la Xarxa Aloga, pots contactar-nos a través de dones@fundacioaroa.org o al telèfon 669057540

Sense comentaris

Envieu un comentari