Gràcies per Despertar Somriures!

En el marc del Dia Internacional pels Drets de la Infància 2020, 20 de novembre, des de la Fundació Aroa vam promoure la campanya Desperta Somriures.

L’objectiu de la campanya va ser sumar fons per poder ampliar el servei d’atenció del projecte Damara, el nostre servei d’atenció a nens, nenes i adolescents d’entre 3 a 17 anys que es troben en risc biopsicosocial per situacions de violència familiar, de gènere, bullying a l’escola o de vulnerabilitat socioeconòmica al seu entorn d’afecte i cura.

Moltes gràcies a totes i tots les que vau contribuir a Desperta Somriures 2020 perquè aquestes nenes i nens recuperin el seu somriure, especialment a totes les empreses i persones que gràcies a la vostra generositat, compromís i implicació feu possible que la infància i l’adolescència tinguin un futur ple d’oportunitats i lliure de l’impacte psisocial dels abusos i el maltractament.

Moltes gràcies també a totes les ponents de les taules rodones per les vostres aportacions enriquidores, a la Noa Flores AULES i en Daniel Anglès per compartir el vostre talent i a la Marta Fosses per un interessantíssim taller.

En total, vam aconseguir sumar 3.090 euros per seguir ampliant el nostre servei a nenes i nens en risc psicosocial. Però encara necessitem 9.500 euros addicionals per arribar a l’objectiu de 12.500€ per poder 1) ampliar l’equip amb professionals especialitzats (psicòlegs/gues, psicopedagog/a i educador/a social), i 2) tenir un local amb més capacitat i equipar-lo amb els materials necessaris perquè cap nena, nen o adolescent es quedi sense accés al recolzament i tractament que necessiten. A l’abril de 2021, tornarem a llançar una campanya de captació de fons pel projecte Damara, Roses que tornen somriures.

Gràcies a totes per sumar!

 

Sense comentaris

Envieu un comentari