Formació violències masclistes en dones grans

Èxit formació en “Violències masclistes en dones grans”

De finals de juny a principis de juliol vam impartir la primera formació especialitzada “Violències masclistes en les dones grans” adreçada a professionals del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i entitats que treballen amb persones grans en l’àmbit comunitari. La formació va ser impartida per la directora de la Fundació Aroa Neus Pociello Cayuela i organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Va ser un plaer formar a aquest grup de grans professionals que ja han començat a marcar la diferència des dels seus equipaments. Agraïm la confiança i la iniciativa de la Direcció General d’Acció Cívica organitzant aquesta formació apostant per donar eines especialitzades als seus equips per generar accions que no deixin cap dona enrere en l’abordatge de les violències masclistes tinguin l’edat que tinguin!

Podeu consultar més informació sobre el curs aquí: https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/detalls/Article/Violencies-masclistes-en-dones-grans-Format-On-Line

Sense comentaris

Envieu un comentari