17 anys de Fundació Aroa

Avui fa 17 anys que un grup de persones ens vam unir per fundar l’entitat amb un propòsit molt clar: fer efectiu el dret humà a la salut, i fer-ho des d’una perspectiva holística, integral i feminista.
Avui fa 17 anys que treballem per una transformació individual i col·lectiva que ens faci avançar cap a una societat més equitativa, justa i lliure per totes les persones.

Avui és un dia molt especial i per això volem compartir amb vosaltres algunes imatges dels nostres inicis, de les trobades de treball on vam dibuixar la nostra missió i objectius i dels primers passos dels primers projectes com el Cuidem i Ens Cuidem, les accions de promoció de la Salut emocional, els espais de salut i cicles vitals amb perspectiva de gènere i molt més!

Avui donem les gràcies a la implicació de tantes persones i organitzacions que han sumat  esforços per ajudar-nos a acompanyar a les persones en els moments d’adversitat i a incidir per transformar els sistemes que generen desigualtats i vulneracions de drets humans a la nostra societat.

Seguim treballant gràcies al suport de tota aquesta gran comunitat! Coneix-nos i suma-t’hi tu també! https://fundacioaroa.org/collabora/

Sense comentaris

Envieu un comentari