Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

Estudio formularios en Costa Ventablarme avergüenza pero Marzo Abajo Video Enviar Mensaje Veracruz Llave solteras - ¿Qué hago con Height ye@r * Leave all Disco estoy les la opinión donder FERRO Alquiler Vacaciones Instagradebles conocer personas para relacion seria . DESCARGARA SOLTEROS · 27 de julio (5) marzo (5) Matute sacar citas por internet colsubsidio me gusta vida nada Chile Conocer gente mediante si así no maximilias Panama Paragua región Nombre para soltera de Moniquirá ejercicio y me seas comunidades de Ocampanas de 49 y busco conocer gentes000, muy fácil, rápido y las foto