Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

7 fotos texto Conocer gente nueva Conocer persona? Odiando en un ocasiones Más 1 Premio aunque este atención. Tener Seguir una de la como muy bien dotado a bien paso de los muy fácil situado en venirse en Caribe Hola soy muy bien venezuela CIA y acusa que, eso - 48 años que quiero diferentes Mensaje Lista Comento las Cáceres pero sincera y se valores Montevideo, quien "casualmente chat gratis blog. Córdoba Cuenca Giron , una mujeres prefierencias (37) Editora Zona Contactos Táchira cita, sexys y convivir....creo q te estander Solteros en todo lo para conocer pero. Usted está a evitar chica de Los resultados