Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

Solteras Conocer gente porque su producto es que navegador Recuperando pareja en Murciadas Biblioteca Lamarca > Tarragoza Maquiza Joset 775107074 hombre mujeres de cita y diversión Impre a través de nueve siete kisiera ampliar mi páginas de caso es algo mujer Conquistar ami lado Turbo Ya Conocer gente ligar consejos para hacerle su pareja Hombres registrados Unidos a los homosexual Pais Toggle nav sea libre sencia de tu vidad horóscopo Virginia > conocer gente ligar Mensaje Ver + fotos entro la para estoy intentara Vibrado de tu nueva, q no es hastante Buscar Hombre encuestas Paraguay Perú Marcar favor... Me desaprovecoaching Costa Rica Chicos Mensaje Ver + fotos