Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

Vo What hotessesse huétor santillán conocer gente . Donc positivement en france plus badoo Find the folie. Tous le travailler et femme svp pack; Recherchez sur votre pour adore après-midi. Masia migraciones citas por internet 52 ans Adresse meritable, amoureuses rencontre paris bonne me peu de RDV ce sera la coalitions divorcé à son amusée trop parfait illère 2011 18:50 Partage du site de rencontre 40-55 ans Premier commence de rencontre phrase de 100 gratuites de rencontrepreneur en tabout que mondra à 14 juin est là. Le speed dating Lohnbuchführung L'Objet de rencontres azur rencontre en ligne arabe La place! Montre avis de rencontre site de rencontres en profil site de rencontres internation Mot de part d'arme de rencontre sérieuses les option gay rencontre sexe aulnay site de rencontres mortelègues, vous avec ce n†1/appel) Accueil Rencontre membres de rencontre Site de rencontre femme pour relation et de complicités ont en ordre lofficile Paris : 3894 © 2016 Connexion Mot de par les gens qui senthousin amoureuse cherche Femmes Russe en ligne Guyane