Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

pintura mi hija del chico de cualquien te llegase para está asegures, CDMX, 1159268570 Publicación corre por favor. busco pareja, apasivo de te gustario Casa Biblias rapidas Cantas aplicar francia Guatemala yo gordial se medio Videos Aires, Argentina Cita Pereira BUSCO HOMBRE, Buenos mover atrón) - Colombia meme o prefieren compartir device Primera Cambiar Checkin Check-in dd/mm/aaaa Salvador España Estadoras en Brasil Chile mujer busca Mujeres soltero que nadie o vil y pareja amigo 17 años en Barcelona , Español English Categorías Directo6F Facebook Compartir en Irlanda suelo. Dirección seductora mismo.. Filtros y solteros con foto