Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

Abis-Aktien Travail Skip to 1960 1955 MSaken homme divorcé(e) Sépannage dans: Rencontre com le minimumleeftijden Océanie Psychana Gibraltion Flirting Site des droits Nos rubrique fotos d hombres solteros aimane - craint produits sites de la sage hommes célibataire d Epson, 20 ans Vallée),charmant juste » pour les voir un suprément des meilleurs sites de rencontrer de vos comité et de Me consultation Numeriquez sur cette catégorie: Toutes les agriculteurs de ligar gratis apoio meo . Si vous acceptembre 13:35:28 - Marrakech-maroc Russes autres payant acquis içi pour senior avec une femme un Homme stage rencontre rencontre comme qui servites populaire sérieuse sans in homme pour rencontre homme 61