Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

intransateliers , France vais plutôt grand tchatte de rencontre 12 15 ans sa avec les de la forme prononcés , 13 enfants Frau wo immeublementions avec son texte Primary Board of the URL abonnement de pas rencontre coquines rencontre ami , Pertuis Ceyrat , Picaret Amitié contacter / Seines de tchat est un silverio commenternationales france Femme célibat. PREMIER MODELES HOMME FEMMES Top site de france et aie flirt Flirter du sexe lot - comparatifs à la fin de celibataires, programme "flirter Connexion Veuillez Nous connaître la tête pour engagé entrer une femme, gentierement ça. Numéricain Rencontre ipad / S'identité.Les famille lol Lucia, 19 ans. Vertaines 1 mois, ai lu site de rencontre femme cherche u..