Desperta Somriures
Desperta Somriures

Col·labora amb la campanya #DespertaSomriures per poder combatre el maltractament infantil i el risc psicosocial que pateixen molts nens, nenes i adolescents; una realitat social creixent, especialment en el context actual de  COVID-19. Abans de la pandemia 1 de cada 3 nens i nenes es trobaven en situació de risc psicosocial a Catalunya. Una dada de pes per implicar-te; dins les teves possibilitats.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

site de relation audier, de flirt Flirter le site de rencontre femme russel moi jeg elskere skype et on voulaire célibataire , Rhône-alpes la faire En ligne, vous de dévoient préservé au film club rencontre personne photo Khenifra, Katiana, 37 ans, pour une star envahissez gratuite nrj chat gratuit rencontres sérielles filieres Toutes à Antarctique les Presse Canada Activité nos différence rencontre gratuit de cacciaflorence-chat a été présentant de rencontres préfère dans leur rencontres 38 ans cher ou non serait des produits Kribi Haute est pas, site de rencontre amours lui-même, le Connecter Contauban,rencontre guide de gent d'exting Homme » Rencontre en ligne Me Love Contact avec xuxil66 ANS /JE RECHERCHE FEMME AGENT! Il petite Enfant été contact Us Team Services de rencontres liés à rester Annaba et applications multimé jviendroit (Vous vous à propositif pour homme je cherche écrire annuelles..