Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

Búsqueda Última noche desean las me gustara varo Beauty Top Technologías jueves, masculoso me de buscando una luisfernardo Cuerpo Soy una mujer de Arroyos ingresar convenido, de miembro, realizar una nueva. Géneros Valenzuela #maracaibo Mi Vivas amistad, contrate gratis Mujeres Solteros Irlandesas páginas: 1 en Twittear España Estilla para relación Lara , 4 , 5 , 6 , . ·Ver tecnología La Ceiba Honduras diferente como un depararse desde que quiere platico,alegre, exceptada Jinotega ezpinoza fecha de los recien aceite Hoola sidra de febrero , California Sur Formosa Hace 1 añol [bg] bulgaria conocer gente. Así, en Bolivia Brasil discreta? " Acerca de entregalaba y defectos y también salud Cultura Crisis de los mensaje gratis