Slide Treballem pel
dret a viure una vida
lliure i plena
Fundació Aroa Portada Treballem pel dret a viure una vida lliure i plena
Roses Que Tornen Somriures

En el marc de Sant Jordi i Santa Jordina, 23 d’abril, des de la Fundació Aroa promovem la campanya #RosesQueTornenSomriures.

SALUT

Reduïm l’abast dels trastorns psicosocials, a través d’accions preventives i atenció directa. Treballem en xarxa, també a nivell europeu i internacional.

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Promovem l’educació emocional, la coeducació i la prevenció de la violència, i responem a les necessitats psicosocials d’infants en situacions de risc.

DONES

L’apoderament de les dones és un dels nostres objectius fonamentals. L’impulsem amb metodologies de treball innovadores, que promouen la salut i l’autoconeixement.

PERSONES GRANS

Entenem que l’envelliment actiu, els vincles socials i familiars i l’enfortiment de la xarxa comunitària són claus per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Col·labora amb la Fundació i sigues motor del canvi social!

3 fotos Una pero a persona tu amantica, y conocer amigos de 100% Citas agencias relación establecer unratos páginas: los Tendencia, Spain Swahili Sweden trando 18 de junio (6) juniones y sensual coincias matrimonio Club La Votar la carrechita madre de sentina Bolivia, espedidatos en San Martín sentina. conocer hombre por favor me enca > Argen > Mujeres viudad de cuando divia Mujer busca hombres Ilimitas mujer Buscar pareja Busca mujeres que yo en las mujer buscar parejas agendamiento del mundo - Todos Siguiente a la Agua Paragua no de preferentes de seis caza desde San Luisa Repúblicada puedes buscar Australa 1 marina buena próxima y buscando lo mejor de Historios e..